Livestream Halve Finale EK Handbal Dames 2018 – Nederland – Frankrijk

d

Alternatieve live stream

EK Handbal Dames 2018. Bekijk hier de live stream van de wedstrijden van het Nederlands vrouwen team tijdens het Europese kampioenschap Handbal 2018 in Frankrijk. Mis niks van de live stream en bekijk de wedstrijden van de Oranje vrouwen hier live en gratis, op weg naar de titel van het EK 2018 in Frankrijk. De Oranje vrouwen hebben in hun afzwaaiwedstrijd tegen Angola laten zien dat ze er klaar voor zijn. Klaar voor de strijd op weg naar de Europese titel. Maar het gaat geen makkelijke weg worden, vooral niet al in de groepsfase.

Poule Nederland Ek Handbal 2018 Dames

Oranje zit dit jaar in de Poule met Hongarije, Spanje en Kroatië. De wedstrijden van deze vrouwen worden gespeeld op zaterdag 1 december, maandag 3 december en woensdag 5 december. Zorg dat je niks hoeft te missen van de matches en bekijk gratis online de live stream van het EK Handbal 2018 Dames in Frankrijk.

Zaterdag 1 december 2018: Hongarije – Nederland
Maandag 3 december 2018: Nederland – Spanje
Woensdag 5 december 2018: Nederland – Kroatië

Overzicht poules EK Handbal 2018 Dames

Groep A:
Denemarken
Servië
Zweden
Polen

Groep B:
Frankrijk
Montenegro
Rusland
Slovenië

Groep C:
Hongarije
Spanje
NEDERLAND
Kroatië

Groep D:
Noorwegen
Roemenië
Duitsland
Tsjechië

Gratis online EK Handbal Nederland live stream

Nederland is één van de kanshebbers op het EK handbal 2018 in Frankrijk. Het is daarom ook dat het belangrijk is dat je gaat kijken naar de live stream van Nederlandse vrouwen en dames op het EK Handbal 2018 in Frankrijk. Het Europese kampioenschap gaat van start begin December en alle wedstrijden zijn zowel op Ziggo sports als bij ons online te vinden. Klik op de link hierboven om de live stream te bekijken en mis niks van de Oranje dames op het EK handbal 2018!

livestream ek handbal dames 2018