Livestream Nederland – Zwitserland Vrouwen WK Kwalificatie

0

d

Alternatieve live stream

Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen Nederland en Zwitserland, de match voor de Wk Kwalificatie van het nieuwe WK vrouwenvoetbal. Het zijn de Oranje Leeuwinnen die het opnemen tegen het sterke Zwitserland, dat België wist uit te schakelen in de halve finale van de Play Offs. Oranje is sterk favoriet in deze ontmoeting, maar natuurlijk weten we nooit zeker of ze het wel gaan halen. De regerend Europees Kampioen gaat er alles aan doen om het vrouwenvoetbal nog meer op de kaart te zetten in Europa en in Nederland.

Gratis live Oranje – Zwitserland vrouwenvoetbal

mis niks van de live stream van Nederland Zwitserland, Die wordt gespeeld op vrijdag 9 november 2018 in het stadion van Nederland in Nederland. Vanaf 20:00 uur kunnen we de aftrap zien, dus zorg dat je erbij bent en dat je eht gaat volgen via de live stream die wij beschikbaar stellen.

Opstelling Oranje

De Opstelling voor Oranje is helaas nog niet bekend. We weten namelijk nog niet of Lieke Martens wel zou kunnen spelen, omdat ze nogal wat last had van een blessure. De speelster van Barcelona en beste voetbalster van de wereld vorig jaar zou een belangrijke schakel in het spel van Oranje kunnen worden in deze clash tegen Zwitserland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here