Livestream Feyenoord – PSV

0

d

Alternatieve live stream

Livestream Feyenoord – PSV. Bekijk hier de live stream van de wedstrijd uit de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV. de match zal beginnen om 14:30 uur op zondag 2 december 2018 in het stadion van Feyenoord, de Rotterdamse Kuip. Je hoeft niks te missen en kunt de stream gratis en voor niets bij ons live bekijken. Het zal de wedstrijd worden die erom gaat bij de Rotterdammers, aangezien ze bij verlies eigenlijk wel afhaken voor de titel. PSV komt uit een zware Champions League wedstrijd en hoopt tegen Feyenoord weer wat goed te kunnen maken om die 3 punten te pakken. Mis niks van de live stream en klik op de link hieronder om Feyenoord tegen PSV gratis online te volgen.

Gratis live Feyenoord – PSV online kijken

De wedstrijd tussen FEY en PSV wordt live en gratis uitgezonden. Ook kun je de wedstrijd zien op FOX Sports, maar bij ons is hij ook live en online te volgen. Zorg dat je niks mist en bekijk de stream online zodat je ook op je mobiel, tablet of laptop naar de match van Feyenoord tegen PSV gaat kunnen kijken.

Geschiedenis: Spektakel op Fox Sports na Johan Cruijff Schaal en doellijntechnologie

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV brengt veel geschiedenis met zich mee. Zo werden de Eindhovenaren op enkele punten geen kampioen door een bal dat net over de doellijn was bij Jeroen Zoet. Hierdoor won Feyenoord de wedstrijd en werden ze aan het einde van het jaar kampioen. Afgelopen zomer zagen we de teams ook al tegenover elkaar staan in de Johan Cruijff Schaal. Dit alles was allemaal te zien op Fox Sports, waar je live naar de wedstrijden van Feyenoord en PSV kunt kijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here